A Secret Weapon For سردرد میگرنی

ارتباط تلفنی با متخصص زنان ارتباط آنلاین با متخصص زنان چه زمانی به اورژانس مراجعه کنیم؟

هم برای رفع خستگی گرمایی و هم برای درمان گرمازدگی باید پوست را با استفاده از اسپری آب یا اسفنج خیس خنک کرد. همچنین می‌توان از فن یا پنکه برای گردش بهتر هوا و خنک‌تر شدن محیط استفاده کرد.

برخی پژوهش‌های علمی نشان داده است که ماساژدرمانی می‌تواند به درمان میگرن کمک کند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیزوتیفن (ساندومیگران): این دارو پرکاربردترین داروی پیشگیری از سردرد است که اکثر پزشکان آن را تجویز می‌کنند.

اگر سردرد دردناک‌تر و آزاردهنده‌تر از سر دردهای قبلی ر ا تجربه می‌کنید و پس از مصرف مسکن بهبود نیافت یا با علائمی مانند گیجی و منگی، تب، تغییرات حسی و گرفتگی و کج شدن گردن همراه شد، به سرعت با پزشک تماس بگیرید.

از جمله داروهای این دسته می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ممکن است پزشک فردی را که فشار خونش به شدت افزایش یافته در بیمارستان بستری کند. برای درمان این بیماری از داروهایی مانند مسدودکننده‌های بتا، دیورتیک‌ها یا ادرارآورهای تیازیدی، مسدودکننده‌های گیرنده‌ی آنژیوتانسین و آنزیم‌های مبدل آنژیوتانسین استفاده می‌شود.

در این عارضه شریان‌هایی که خون را به سر و مغز می‌رساند، ملتهب شده و آسیب دیده است.

سردرد ناراحتی بسیار شایعی است که اکثر ما آن را بارها تجربه کرده‌ایم و این بیماری به سن، نژاد و جنسیت خاصی محدود نمی‌شود. سردرد شدید گاهی نشانه استرس یا اضطراب عاطفی است و گاهی پیامد ابتلا به اختلال‌هایی چون بیماری میگرن، فشار خون بالا، اضطراب یا افسردگی محسوب می‌شود که لازم است با بهترین پزشک مغز و اعصاب تهران مشورت کنید.

در بحارالانوار روایت شده است که مامون در طول جنگ با رومیان به سردرد شدید مبتلا شد تا جاییکه دست از جنگ کشید.

از روغن ریحان برای ماساژ شقیقه ها و پیشانی خود برای کاهش سردرد و رفع اسپاسم آن ناحیه استفاده فرمایید.

درمان کامل سردردهای میگرنی با توجه به علل زمینه‌ای آن ریزه کاری‌های زیادی دارد و البته قبل از استفاده از دارو، حتماً باید سبک زندگی اصلاح شود.

پزشکی امروز بیش از شناخت عامل میگرن، بر روش‌های مختلف مهار سردردهای میگرن و شدت علائم بیماران متمرکز شده است. هرچند که سردردی پژوهشگران همواره در حال ادامه تحقیقات بر روی علت‌های مختلف مولکولی، ژنتیکی، عروقی و هورمونی موثر در ایجاد میگرن هستند و روزانه یافته‌های بیشتری بر دانسته‌های علمی درباره منشا میگرن افزوده می‌شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *